Inget bloggande

Hejsan allihopa!

Jo jag lever, men gor inte min dator.. Den ar helt forstord och maste lamna in den till nagon som kan fixa den, sen kan jag borja bogga igen!

Igar var pa fest hos en kompis. Senare pa natten stack vi till metro club. Ett jatte coolt stalle med skit bra musk! Meen, dar var typ baara asiater.. Helt galet vad manga dar var. Lite trakigt, hela rummet var fullt av asiater och da skojar jag inte! Men hade anda valdigt kul. Gud vad vi dansade :D Haha, jag aaalskar dansa :) Och varmt var det, puuuh!

Nu ska jag till stranden :) Pusss&kram

TräningTräning

Hemkommen från gymmet nu. Sprang 1 mil idag igen:) Sen gjorde jag andra övningar med. Känner mig duktig! Har gått till gymmet eller tränat varje dag sen den 1 januari, eller jag har haft 2 dagar ledigt tror jag det är. Men visst är det duktigt? :) Känner stor skillnad för orkar mycket mer nu. Imorgon ska jag och Raj ut och springa vid floden, har inte gjort det innan så det blir skoj!

Okej nu fårjagdamp... Mitt tagentbord fungerar inte som det ska, som ni kanske ser.. Mellanslaget funkar inte som det ska. Senstänger internet ner sig självheeela tiden. Och bilderna jagladdar upp får helt fel färg. Försökt lägga upp enbild nu 5 gånger, ger upp... Pappa jagbehöver en ny dator!! Haha, snääääälla

Puuh!

Nu har jag kommit hem från Belmont Oasis. Skönt vare! Joggade i 1 timme och det blev 1,05 mil, 10.5 km, 10500 m eller vad ni nu vill kalla det! Efter det tränade jag rygg och mage och sen hoppade jag i poolen :) Tror jag har bränt mig i ansiktet, det gör lite ont.. Sitte nu åter i min säng med mina jätte sena lunch och funderar på vad jag ska göra ikväll.. Svårt beslut!


City beach























Igår stack jag och Raj till stranden för att gå en runda. Men det blåste jätte bra och sanden flög rundor! Gud va ont det gjorde, ajaj. Vågorna var stora och vääldigt kraftfulla. Vi badade aldrig men folk gjorde det! Där var stora vågor i fredags med, när vi joggade längs stranden. Och när vi var färdiga hoppade vi i vattnet. Men vågorna slog omkull en! Var lite läskigt så vi gick upp igen, haha. Men där är massa livvakter så mamma du behöver inte vara orolig :)
 

Så söta i deras små hattar!

Efter stranden stack vi och hyrde 4 filmer och köpte kinamat! Gott :D Sen tog vi det lugnt hela kvällen. Och vi kollade bara på 2 av filmerna men till skillnad från i Sverige får man hyra filmerna här i en vecka, man behöver inte lämna dom dagen efter. Bra va? Eller det är kanske bara så i byn där jag bor i Sverige :P Hehe.



Senast vi kollade film ihop hyrde vi dessa två, jätte roliga och måste ses! Haha, sjuka filmer :)


Hatar alla konstiga dresskoder

Hejsan!
Har inte bloggat under hela helgen så nu får jag väl göra det :) Ligger i min säng just nu, klockan är snart halv 11. Väntar på att min frukost ska ha lagt sig i min mage så jag kan gå till gymmet snart, och sen till poolen efter och jobba på brännan:)

I fredag var jag ute med Raj och några andra. Jätte dumt med alla dresskoder ställena har. Först kunde vi inte komma in på en bar eftersom killar var tvugna att ha färgade tröja på sig. Och man var tvungen att ha "finskor". Sen försökte vi på The library men nej, där var man tvungen att ha sneakers? Alltså man fick inte komma in om man hade finskor på sig. Skit dumt! Vi pratade iaf med vakten, Raj gick och bytade skor för han hade andra i bilen. Sen var det bara en av killarna i vårt gäng som hade finskor, och då fick vi komma in! Guud, irriterande säger jag! Sen var där heller inte så kul där inne så vi åkte hem tidigt och skönt var det :)





Faller jag för smala killar?

Haha, sitter just nu och tänkte på en kommentar som en kompis sa till mig här om dagen. Visade en bild på en kille och hon sa "ja han ser ju normal ut, inte så där liten och tanig som dom lätt kan bli"! Haha gud vad jag skrattade. :)



Haha snygg bild va? Sånt man gör en tråkig torsdagskväll :)


Torsdag

Inget spännande har hänt idag.Gick upp 05.40, stack till gymmet. Duschade. Började jobba 07.30. Slutade 17.30. Åt hemmagjord pizza :) Och nu sitter jag framför tvn med min laptop i knäet. Är trött och ska nog sova tidigt idag! Trodde att jag skulle ut idag men det blev inte, vi ska istället testa något nytt ställe imorgon :) Men först ska jag till stranden med Raj och jogga, sen ligga och sola.


Saknar mina bästisar från Sverige. När kommer ni hit ? :)


3 månader!

Igår hade jag varit här iWestern Australia i hela 3 månader, redan! Tiden går fort när man har roligt :) Tog en paus från gymmet och hade nog en av mina bästa dagar här i Perth.:) Jobbade som vanligt, sen tog jag bussen in till stan och resten är hemligt ^ Haha.

Idag har jag jobbat, sen träning efter det. Det är skönt att sticka till gymet efter att ha stannat hemma typ hela dagen. Men imorgon ska jag upp 5.45 för att gå till gymmet! Har inte tid för gymmet imorgon kväll för ska kanske ut och festa med Raj. Och börjar jobba tidigare imorgon så därför får jag upp extra tidigt. :)




Ni har väl hört om översvämningarna i Brisbane? Jag är på helt fel sida av Australien så är inte drabbad om ni undra det. Men stackars alla som är det! På bilden ser ni en kille som har räddat några blöta känguru. Jag tycker alltid mest synd om djuren i såna här situationer. Såg några hästar på nyheterna som vilade sina huvuden mot ett hustak, säkert helt utmattade efter att ha simmat länge. Usch vad hemskt!





Nu ska jag sova, som jag brukar skriva här i min blogg! Haha. Pusss&godnatt ♥


GRRR..

Nu är jag arg..... Jag kan inte lägga upp bilder på min blogg. VARFÖR FUNGERAR DET INTE? Jätte jobbigt. Jag har startat om datorn och allt. Kan detta ha med jordens undergång att göra? Enligt mayaindianderna ska ju jorden gå under 2012. Ni har kanske hört om alla fåglar och fiskar som dör runt om i världen, och nu fungerar det inte att lägga upp bilder på min blogg! Kan det vara ett tecken på jordens undergång? Haha blir irriterad! Jag som hade så fina bilder på mig och Frida från gårdagen när vi camade.. Kanske kommer upp en annan dag istället!

Idag har jag jobbat och efter det stack jag till gymmet. Har gymmat/ tränat nu i 10 dagar i rad! Wei så duktig jag är :) Min kropp är trött nu, klockan är bara halv 10 men ska sova. Sen får jag nog ta en vilodag från träning i veckan så min kropp kan återhämta lite! Nu ska jag sova, Pusss&godnatt

Jogging på stranden

Hej hur mår ni? Jag mår bra! Igår kom Raj och hämtade mig. Sen körde vi till stranden där vi joggade i ca 1 timme:) Underbart att hoppa i det blåa vattnet efter det! Klockan var typ halv 1 när vi var klara så då körde vi till Left Bank för lunch :) Tog en ceasar sallad och en jätte god soda-lime+något annat dricka till, tror jag det var:) Efter lunchen körde vi runt och kollade på massa fina hus längs floden! gud vilka ställen.. Undra vad folket jobbar med.






Poolen & gymmet



Igår gick jag till poolen på belmont oasis. Låg och solade under skuggan av en palm och när det blev för varmt hoppa jag i poolen :) Hur nice låter inte det? Efter jag solat klart gick jag in till gymmet. Var dock rätt lat och körde inte allt för hårt. Får hitta ny energi nästa vecka!




Sagt hejdå till Gaelle nu

Igår hade vi födelsedagskalas för Bruno och Gaelle och avskedsfest för Gaelle eftersom hon åker hem imorgon.. Känns som att många vänner försvinner nu eftersom de pluggade här och nu när skolan slutat åker de hem. Men jag kommer säkert hitta nya att gå till The deen och The mustang bar med varje torsdagar och tisdagar! Haha. Hade en jätte trevlig kväll :) Vi var inte så många, men det var bara skönt. Det kan bli lite jobbigt med alla kulturer och språk ibland. När tex alla från colombia lyssnar på deras konstiga musik och pratar spanska hela tiden som jag inte förstår ett skit av, haha.  

Det tar för tillfället år för mig att ladda upp bilder på min blogg så jag lägger bara in en. Så här kommer en från igår, visste ni att jag har lång tunga? Haha


Jag vann iaf längsta-tunga-tävlingen! Haha ser dock skit äckligt ut ;) 


Hallå!

Igår gick jag till gymmet klockan 7. Sen jobbade jag från halv 9 till halv 6. Efter det åkte jag in till stan för att sticka till The deen! Lägger upp bilder en annan dag för har inte tid nu :)

Idag vaknade jag vid 12. Så skööönt! Sen passade jag Lachlan ett tag medan Karen var och handlade. Efter det stack jag till gymmet och nu gör jag mig i ordning för Gaelles och Brunos Goodbye party. Snyft :/ Men det kommer bli en bra kväll, hoppas jag :) Nu ska jag äta middag, pusshej!

Regn!

Ja idag har det regnat :) Var ett tag sedan, det behövdes och det var jätte skönt! Fast fortfarande för varmt tycker jag!

 



Stackars lille Lachlan försökte rymma från mig när jag sa att det var dags att gå in så han sprang och halkade på det hala golvet, ajaj!

Avskedsdags

Gårkvällen var jätte bra :) Eftersom mina närmsta kompisar lämnar Australien nu så hade vi avskedsfest för två av dom igår. Vi började kvällen med att köra go cart! Har aldrig gjort det innan men kommer helt klart göra det igen :) Var jätte roligt, speciellt den första 20 varven. Sen bytade jag go cart och fick en riktigt sugig bil som hoppade fram, hjulen följde inte vägen. Så alla var typ snabbare än mig :/ Jag kom faktiskt på 3e plats den första rundan! Och hon som kom på första plats hade en snabbare go cart så hon räknar jag inte med, haha. Så 2a kom jag säger vi;) Var iaf jätte roligt och lagom svettigt! Haha


Kanske ska tillägga att vi var 10 personer som körde ;)
Och att den andra omgången kom jag sist :P

Efter go carten tog vi bussen in till Brunos lägenhet i stan för avskedsfest :) Ni kanske tycker att jag festar mycket men igår kunde ni se mig med en vattenflaska i handen, dricker inte så ofta! Haha. Brukar ha minst lika roligt utan sprit :) Känns onödigt att dricka när man tränar. Och igår hade jag det jätte trevligt! Lite sorgligt att säga hejdå men kommer träffa Leon igen när det är fotbolls VM i Brasilien 2014, hehe. 
 




I paketet fanns...




Fint va? :) Tack så jätte mycket! Ansiktsprodukterna är som jag köper i Sverige, tycker dom fungerar jätte bra! Har varit utan dom ett tag nu och kan verkligen se en skillnad på min hy, urk.. Hoppas det blir bättre igen :)

Idag är jag glad!!

Ja idag är jag jätte glad, men väldigt trött! Gissa varför? Jo för jag sov skit kasst, sen gick jag till gymmet klockan 7. Tog en dusch och halv 9 började jag jobba. Sen ringde det på dörren och det var posten. Och där var ett paket till mig från min familj hemma i Sverige!!! Hoppade fram till dörren och tog emot paketet. Jag vet redan vad där är i eftersom mamma inte kunde hålla det hemligt! Haha. Men jag har inte öppnat paketet än för väntar på att Lachlan ska somna så jag kan göra det i lugn och ro :) Oh vilken bra dag!

Saknar er ♥


Men vi ses ju snart!:)

Plastkassar

Det första jag reagerade på här i Australien var när man handlar mat så packar alltid kassörskan ner varorna i plastpåsar. Konstigt va? Plastpåsarna är lite mindre än de vi har på ICA i Sverige och man stoppar ibland endast ner ett mjöljpaket i en kasse. Seriöst, det hade fått plats lite fler saker:P Kassarna kostar dock inget här men bara för det behöver man ju inte slösa. Läste i en tidning igår att varje år går det åt, kommer inte ihåg antalet men det var x antal billioner plastkassar endast här i Australien. Och om man skulle knyta ihop dom med varandra skulle det räcka 42 varv runt jorden! Galet, fattar ni hur många kassar man går hem med när man storhandlat? Haha inte okej!

Nu ska jag sova, upp 06.45 och gå till gymmet för kommer inte hinna det på kvällen efter jag jobbat :) Pussshej!


Bilden är tagen från the mustang :)


Gott nytt år!

Gott nytt allihopa :) Hoppas ni fick ett bra slut på år 2010! Mitt år var underbart. Kunde nog knappt blivit mycket bättre!

* Gick på bal
* Tog studenten
* Åkte limo i Stockholm och Båstad (Gratis!!)
* Åkte runt på studentfester i halva Sverige
* Fick en bil
* Dansade i min nya bil med Malin
* Flög för första gången
* Flytta till Australien
 
Och massa andra saker!

Nu sitter jag här i varma Australien och väntar på att maskin tvätt nummer 6 eller 7 ska bli klar så jag kan gå till gymmet snart! Har varit jätte duktig idag och diskat, moppat golvet, städat Lachlans rum, dammat, tvättat och lite andra saker. Trodde inte det skulle ta så lång tid som det gjorde men nu är klockan iaf över 5 och jag ska dra till gymmet! Puss&kram

Föresten, det är så varmt på rummet att jag inte kan sova där.. Sten jobbigt! Ligger med en kall blöt handduk om mig och inte hjälper det. La mig på soffan i natt, mycket skönare :) Får se om jag sover där i natt igen eller om någon annan hinner ta den platsen! Haha. Hejsvejs :)


RSS 2.0